Vesker

Er vel kanskje på tide å oppdatere litt. Ikke mye strikking på meg for tiden, men har sydd litt i det siste. Jeg har sydd meg en veske og den ble jeg veldig fornøyd med. Mønsteret heter Annas skulderveske. Syns det er en utrolig fin form på veska. Brukte litt tid på å finne stoff jeg kunne tenkt meg, og falt for dette stoffet. Er så stolt over den at jeg har skrytt til mange at jeg har sydd den selv:)

Dette er framsiden på veska.Baksiden på veska

Inni veska

Så har Benedikte sydd seg veska, hun har tegnet på forhånd sånn som hun ville ha den, bare litt forandring underveis. Hun trengte kun hjelp til å måle og skjære, all sying har hun gjort selv. E så stolt over den superflinke datra mi.
Én kommentar

Hobbystua

18.02.2013 kl.23:19

Hei Marita og Benedikte:) Må først få sende en kommentar til din datter,,utrolig flink jente som har laget denne herlige hjertevesken. Håper hun fortsetter med dette,,en fin hobby og så masse fint hun kan lage etterhvert:)) Flink du er Benedikte:) Så er det deg Marita,,,ja du har all grunn til og skryte på deg med en flott veske du også. Og for ikke forglemme flotte duker du har sydd også,,nydelige og pynter opp på kjøkken og i stue:) En riktig så fin uke til Dere alle:))

Skriv en ny kommentar

hits