Genser til Simen og Benedikte


Strikket scootergenser til Simen, og han ble storfornøyd med den. Hadde et par mønster han kunne velge mellom, men valget ble enkelt for han ja. Strikket i juvel. Mønster var jeg så heldig å få fra en snill strikkevenn. 


Benedikte fikk også ny genser, den ble ferdig nå i påsken og har vel nesten kun vært av ho om natten:) Fargene har ho valgt selv, syns den ble skikkelig fin i disse fargene. Artig å strikke en tradisjonell genser i utradisjonelle farger. Strikket i smart og juvel. Dette mønsteret har jeg også fått fra samme snille strikkevenn:)

 

4 kommentarer

sonja

10.04.2012 kl.20:51

Mye lekkert hær å.

Hobbystua

10.04.2012 kl.22:46

Heisann Marita:) Må først få takke deg for flotte ord på min blogg. Ser at dine strikkepinner har gått for fullt igjen,,to flotte gensere du har strikket til dine barn. Og det er ikke rart dem viser slik glede når en får noe så fint av sin flinke mamma,,for det er du Marita:)) Og luen under her må du bruke,for den er jo bare helt råtøff. Men neste vinter kanskje? Ønsker deg og dine en fortsatt fin tid fremover,og så går vi forhåpentligvis mot en vår:))

havheksa

29.04.2012 kl.23:50

Kjempeflotte gensere du er så snar og flink til å strikke og ungene er både heldige som har en så flink mamma og kjempesøte

Er

02.05.2012 kl.11:20

Du er fantastisk flink:)

Skriv en ny kommentar

hits