Julekalender

Da var jeg ferdig med kalenderen til Linnea, nå skal den bare pakkes inn og sendes, så får jeg håpe den kommer fram før 1. des. Syns den ble veldig fin. Har også pakket inn noen kalender-gaver som jeg har hengt på:)
2 kommentarer

Hobbystua

25.nov.2011 kl.13:00

Hei kjære venn:) Du syntes jeg har laget mye,,men når jeg nå fikk se her hos deg så ligger ikke du på latsiden når det gjelder og produsere heller:) Utrolig hvor mye fint du har sydd av artige luer og ikke minst denne flotte adventskalenderen. Og du som var redd du ikke skulle få den ferdig i tide,,og jo da Marita får det til hun:) Nydelig er dette,,og du er flink. Jeg er ikke så ofte rundt på blogger selv,,er litt annet og bedrive tiden med ja,,men titter innom av og til:) Og strikkepinnene mine er sjelden i ro,,artig og kunne lage ting som det blir litt ut av. Flott bilde av dine barn på headeren her,,og er det tatt nå? Så mye snø,,her er det fortsatt grønt enda. Og jeg liker det slik også:)) Ønsker Deg og Dine en riktig fin førjulstid,og så blogges vi igjen Marita:)) Klem fra Marianne:))

havheksa

18.des.2011 kl.19:28

Så mye flott du har laga har ikke vært her siden i oktober alt det fine du har sydd og julekalenderen ble jo helt nydelig du erflink du og rask flott monsterbukse og lue også god jul

Skriv en ny kommentar

hits