Lue og lesterDenne luen har jeg strikket til meg selv, men Benedikte måtte stille opp når jeg sku ta bilde. Mønsteret heter "I heart pom-poms" og jeg fant det på nett en eller annen plass, men husker selvfølgelig ikke hvor. Jeg strikket den i freestyle og jeg brukte mellom 2 og 3 nøster garn. Enkelt og greit mønster å strikke, og luen syns jeg ble litt stilig.Snørelester strikket til meg selv. Strikket i et garn som heter crazy (fra idena), det hvite er noe rester jeg hadde. Mønsteret fikk jeg hos hobbystua, så tusen takk til deg for mønster. Disse lestene blir det flere av, For de var utrulig enkel og snar å strikke. Dessuten har Benedikte ønsket seg sånne:) og ikke minst så er de jo veldig stilig da:)

Babylestene strikket jeg bare for å prøve ut mønsteret som er på leggen. De er strikket i lanett. Kanskje det dukker opp noen etterhvert som kan få dem.

6 kommentarer

ANNE-GRETHE

19.feb.2011 kl.09:15

den lua var kjempefin , fine farver på jenka sokkan

Hobbystua

19.feb.2011 kl.13:16

Heisann:) Her har strikkepinnene gått for fullt ser jeg,og denne luen var virkelig flott. Litt annerledes en mange andre vanlige luer. Og langstrømpene dine ble skikkelig fine,,flotte farger. Nydelige småbarnssokker også. Strikking er artig når en først setter igang.

Må du og dine ha en riktig fin helg:)

Turbodotten

28.feb.2011 kl.18:46

Du har virkelig blitt bitt av lue-basillen!!!

Moro med nye mønstre, ny vri. Du e flink å få det til!

Du fresta mæ m de lange sokkan.

Æ har strikkestopp nu, vet ikke ka æ ska bynne på.

(Hjelp mottas m takk)

havheksa

09.mar.2011 kl.10:35

Hei æ har jo ikke vært på data på lenge.Denne lua var flott,æ lasta ned mønsteret i går ,synes den var kjempefin skulle strikke til mæ sjøl,men ser den er strikket,så får finne meg ei anna den var kjempefin

havheksa

09.mar.2011 kl.10:40

Snørelestene var også fine .Vi kallte dem jenkasokker i gamle dager da jeg gikk på skolen var vanlig i håndarbeidstimene.Strikka mange ei jul til ungdommene og de var populære men disse var fine med ordentlig tåfelling

wenhe lorentzen stenhaug

28.sep.2011 kl.10:24

knalltøffe sokker.fine farger.deler du oppskrifta.hadde sånne da jeg var barn,men husker ikke hvordan de strikkes.

Skriv en ny kommentar

hits