Litt forskjelligStrikket nissekone til meg selv, så nå har endelig nissen fått selskap:) Strikket en til min bestemor også som hun fikk i julegave, men den glemte jeg å ta bilde av, men den er jo lik denne så da har det ingenting å si.Enda et komfyrhåndkle. Måtte jo ha en til jul:) Hare sydd 2 til som jeg har gitt bort (glemte å ta bilde av de også, gikk litt fort i svingan), men de er nesten identisk med denne, bare annet motiv på dem.ENDELIG ferdig med gryteklutene, har holdt på i et helt år med den første, dem var ikke så artig å strikke. Såvidt jeg orket å strikke den andre, men fant ut nå i romjula at jeg kunne jo ikke bare ha en. Så jeg kan jo si det sånn at jeg har "trollstrikket " den siste:) Men fin ble dem jo selv om det var kjedelig å strikke dem. Også har jeg fått strikket ferdig et par lester jeg begynte på i høst, og de passet Simen så han har fått dem. Gryteklutene jeg har slitt med skal jeg ha sjøl:)

3 kommentarer

Hobbystua

31.des.2010 kl.15:55

Her var det mye flott og nytt fra dine strikkepinner å se igjen,og nissen er hærlig med sjal og forklede på. Skjønner du beholder gryteklutene selv,hvet at det er mye jobb med dem:) Men flotte har du fått dem. Må du og dine ha et riktig godt nytt år,og så blogges vi utover på nyåret igjen:))

Kristine

02.jan.2011 kl.11:32

Du får stående applaus fra mæ sia du fikk motet dæ opp til å strikke nr 2 også.

Skjønne godt at du beholder dem sjøl, mye arbeid som e lagt ned i dem.

havheksa

27.jan.2011 kl.15:30

Mye fint du har strikka,og artig å se grytklutan ferdigog også ferdig nisse til deg selv ,æ hadde ei nissekjerring som lå umontert i2år men æ gjorde ho ferdig til jul og på julaften fikk ho seg sannelig en mann også.GOD HELG

Skriv en ny kommentar

hits