Marius med rundfelling

Har strikket 2 mariusgensere som skal gis bort i julegave. Den røde i str. 10 år og den turkise i str. 2 år, men begge er strikket litt lengere i armer og bolen enn det som står i mønsteret. Strikket i mor aase. Nå har jeg strikket 6 av disse gensrene, tror det kommer til å bli lenge til neste gang jeg tar fram dette mønsteret, e litt lei av det kan man vel si.

3 kommentarer

Dacf

24.nov.2010 kl.15:02

Du var utrolig dyktig. Min mor holder på med strikking og hekling også! Men, det der var noe i sin egen klasse! Syns jeg ^^

Hobbystua

24.nov.2010 kl.15:46

Nå skjønner jeg grunnen til at det har vært lenge stilt fra deg her,,utrolig flotte gensere du har strikket Marita. Og jeg slet lenge med å strikke en,,så du fortjener virkelig ros for alle du har strikket:)) Men skjønner at du nå tar en pause fra denne mønsterstrikkingen en stund. Mye jobb,og må hele tiden passe på at mønsteret er riktig. Du er flink:))

Stor klem fra Marianne:))

vibeke aanonsen

19.feb.2011 kl.12:54

Hei:) synes disse genserne er kjempefine:) er ikke noen reser på å strikke men skjønner at dette er kanskje enklere enn å sy i armer etterpå? lurte på om du kunne være snill og si meg hvor det går an å få tak i mønster? har en gutt på to år..

Mvh Vibeke

Skriv en ny kommentar

hits